dimecres, 17 de juliol del 2013

L’organització del 1er Congrés d‘aturats i aturades majors de 45 anys es reuneix a Badia

Ahir dimarts el grup organitzadors d’aquest primer congrés es van reunir a la Biblioteca Vicente Aleixandre, convidats pel Club de la Feina. Una trentena d’aturats i aturades van treballar durant tot el matí en l’organització del primer congrés que es celebrarà a Santa Coloma de Gramanet el proper mes d’Octubre. Pilar Paz, membre del comitè organitzador, va manifestar que “malgrat les dificultats, l’organització avança a bon ritme i es preveu un congrés molt interessant i amb caràcter propositiu”.

La problemàtica concreta dels aturats majors de 45 anys amb les seves vessants socials, formatives i de salut seran els temes que tractaran els diferents ponents convidats. El congrés pretén posar de manifest la situació d’aquest grup d’aturats i les especials dificultats per incorporar-se al mercat laboral. “Cada vegada es veu amb més claredat que la sortida de molts nosaltres passa per enllestir un pla d’autocupació” ha manifestat Pilar Paz. “Aquesta idea surt a cada reunió en la que ens trobem” ha afegit.

El congrés serà el mes d‘octubre a Santa Coloma, però abans tindran lloc un parell o tres de reunions organitzatives més. La propera setmana es veuran a Terrassa i a finals de mes ho faran a Olot.

Club de la feina de Badia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada