divendres, 14 de novembre del 2014

Rebem la visita dels/les alumnes del INS Federica Montseny, Badia

El passat dimecres 13 de novembre, vam rebre la visita molt especial dels i les alumnes dels Intitut Federica Montseny, de Badia. Venien molt ben acompanyats/des dels docents que afavoreixen aquest projecte.

Ens van explicar que dins d'aquest curs acadèmic, hi ha un “projecte d'ajuda a la comunitat”. Per aquest motiu, en aquesta primera fase, visiten diferents centres, associacions i entitats de Badia, per saber una mica la funció que realitzen dintre del municipi.

Un cop tinguin tota la informació, decidiran un projecte d'ajuda i assistiran al centre uns dies per realitzar diferents tasques dins de l'associació, centre o institució seleccionada.

Va estar interessant, respondre les seves preguntes i esperem que, encara no siguem seleccionats pel seu projecte d'ajuda comunitària, podessin gaudir de nosaltres com ho vam fer nosaltres responent.

Des de l'Associació d'Aturats Actius de Badia, us agraïm tant la visita, com el interès i atenció que vau posar durant tota la entrevista. 
 
Links relacionats amb el projecte:
________________________________________________________________________________
El pasado miércoles 13 de noviembre, tuvimos una visita muy especial de l@s alumn@s del Instituto Federica Montseny, de Badía. Vinieron muy bien acompañad@s de las docentes que favorecen este proyecto.

Nos explicaron que, dentro de este curso académico, hay un “proyecto de ayuda a la comunidad”. Por este motivo, en esta primera fase, visitan diferentes centros, asociaciones y entidades de Badía, para saber un poco la función que realizan dentro del municipio.

Una vez recopilen toda la información, decidirán un proyecto de ayuda y asistirán al centro escogido unos días para realizar diferentes tareas dentro de la asociación, centro o institución seleccionada.

Estuvo muy interesante, responder sus preguntas y esperamos que, aunque no seamos seleccionados por su proyecto de ayuda comunitaria, pudieran disfrutar de nosotros, como lo hicimos contestando a sus preguntas.

Desde la Asociación de Parados en Activo de Badía, os agradecemos tanto la visita, como el interés y atención que demostrasteis durante toda la entrevista
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada